Вакуумна пакувальна машина
Параметри
- Тип: Вакуумна пакувальна машина
- Застосування: Харчова
- Тип паковання: Сумки, плівка, чохол
- Пакувальний матеріал: Метал, пластик
- Автоматична марка: Напівавтомат
- Тип привода: Електричний
- Напруга: 220 В / 50 Гц
- Потужність: 1,5 кВт
- Розмір (L * W * H): 98x61x90 см
- Вага: 180 кг
- Сертифікація: CE ISO9001
- Матеріал: SS304
- Ширина запечатування: 2*400 мм
- Розмір робочої зони: 440 * 420 * 75 мм
- Об'єм: 20 л/год
- Вакуумна камера: 2
- Продуктивність: 2-4/хв
Опис
Ця серія вакуумних пакувальників характеризується автоматичним процесом вакуумування, герметизації, друку, охолодження та витяжки, який використовується у вакуумному пакованні для харчової, фармацевтичної, водної, хімічної та електронної промисловості. Може захистити продукти від окиснення та цвілі, а також від корозії та вологи, зберігаючи якість і свіжість продукту впродовж тривалого терміну зберігання. Мають високу продуктивність і прості в експлуатації, є необхідним обладнанням для харчової промисловості та інших підприємств.
Перед початком роботи переконайтеся, що олива додана у вакуумний насос. Переконайтеся, що ви налили оливу в отвір для заповнення на задній частині насоса. Зверніться до інструкції з експлуатації та схемі. Рівень оливи має бути між мінімальним і максимальним рівнями на оглядовому склі насоса, що є видимим через задню або бічну панель машини. Робота насоса навіть упродовж декількох секунд без олії може призвести до великого зношування та пошкодження. Якщо необхідно додати оливу, зверніться до розділу «Технічне обслуговування» Руководства оператора.
Вакуумні пакувальники можна використовувати для вакуумного пакування більшості різновидів харчових продуктів, а також предметів домашнього побуту. Проте є певні рекомендації, які треба дотримуватися, щоб максимально розширити можливості вашого вакуумного пакувальника: Овочі не мають бути запечатані у вакуумі у свіжому вигляді. Найкраще їх бланшувати (містити в киплячу воду, поки вони не стануть гарячими, але ще хрусткими), а потім занурити в крижану воду, щоб зупинити процес приготування. Це дасть змогу овочам зберегти свій колір і твердість. Потім ви можете продовжити вакуумну герметизацію. Ви також можете заморозити свіжі овочі, а потім продовжити процес вакуумної герметизації. Якщо цього не зробити, вони будуть випускати газ після вакуумної герметизації, що заважатиме вакуумному ущільненню пакета. Будь-яка їжа, наприклад, м'ясо або риба, яка дуже волога, найкраще запечатувати у вакуумі після її заморожування. Надлишок вологи в їжі заважатиме фазі герметизації. Аналогічно, делікатніші продукти, як-от хліб або фрукти, які можуть бути стиснуті під тиском вакуумної герметизації, також мають бути спочатку заморожені, щоб допомогти продукту зберегти свою форму.
Модель | DZ-400-2SB |
Живлення | 220V/50HZ |
Потужність | 1.5 кW |
Ширина зварного шва | 400 мм × 2 |
Розмір робочої зони | 440*420*75 мм |
Продуктивність | 20 л/год |
Вакуумних камер | 2 |
Тривалість процесу | 3-4 мин |
Розмір пакетів | 98×61×90 см |
Маса | 180 кг |
Матеріал | SS304 |
Модель | Розмір камери | Довжина запечатування | Сила розрядження | Габарити |
DZ400/2SB | 440×420×75 мм×2 | 400 мм × 2 | ≤1 кРа | 98*61*90 см |
DZ500/2SB | 570×540×118 мм×2 | 500 мм×2 | ≤1 кРа | 123*67*93 см |
DZ600/2SB | 670×540×110 мм×2 | 600 мм×2 | ≤1 кРа | 1460×800×1000 мм |
Продуктивність | Живлення | Потужність насоса | Потужність затиску | Маса |
2-4 цикли/хв | 380V(220)/50Hz/0.75kW | 0.75KW | 0.8KW | 180Kg |
3-4 цикли/хв | 380V(220)/50Hz/1.5kW | 1.5KW | 0.9KW | 220Kg |
2-5 циклів/хв | 380V/(220V)50Hz/3.5kW | 1.5KW | 1.5KW | 250Kg |
- Ціна: 53 000 ₴