Кошик
308 відгуків
+380 (95) 410-28-36
+380 (97) 923-69-96
Агротех
Кошик

Вакуумна пакувальна машина DZ-500/2SB

75 000 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: DZ-500-2SB
Вакуумна пакувальна машина DZ-500/2SB
Вакуумна пакувальна машина DZ-500/2SBНемає в наявності
75 000 ₴
+380 (95) 410-28-36
Viber, Whatsapp
  • +380 (97) 923-69-96
+380 (95) 410-28-36
Viber, Whatsapp
  • +380 (97) 923-69-96
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Вакуумна пакувальна машина

Параметри

  • Тип: Вакуумна пакувальна машина
  • Застосування: Харчова
  • Тип паковання: Сумки, плівка, чохол
  • Пакувальний матеріал: Метал, пластик
  • Автоматична марка: Напівавтомат
  • Тип привода: Електричний
  • Напруга: 220 В / 50 Гц
  • Сертифікація: CE ISO9001
Модель Розмір камери Довжина шва Сила розрядження Габарити
DZ500/2SB 570×540×118 мм×2 500 мм×2 ≤1 кPа 123*67*93 см

 

 

 

Продуктивність Живлення Потужність насоса Потужність преса Маса
3-4 цикли/хв 380V(220)/50Hz/1.5kW 1.5 кW 0.9 кW 220 кг

 

 

 

 

Ця серія вакуумних пакувальників характеризується автоматичним процесом вакуумування, герметизації, друку, охолодження та витяжки, який використовується у вакуумному пакованні для харчової, фармацевтичної, водної, хімічної та електронної промисловості. Може захистити продукти від окиснення та цвілі, а також від корозії та вологи, зберігаючи якість і свіжість продукту впродовж тривалого терміну зберігання. Мають високу продуктивність і прості в експлуатації, є необхідним обладнанням для харчової промисловості та інших підприємств.

Перед початком роботи переконайтеся, що олива додана у вакуумний насос. Переконайтеся, що ви налили оливу в отвір для заповнення на задній частині насоса. Зверніться до інструкції з експлуатації та схемі. Рівень оливи має бути між мінімальним і максимальним рівнями на оглядовому склі насоса, що є видимим через задню або бічну панель машини. Робота насоса навіть упродовж декількох секунд без олії може призвести до великого зношування та пошкодження. Якщо необхідно додати оливу, зверніться до розділу «Технічне обслуговування» Руководства оператора.

Вакуумні пакувальники можна використовувати для вакуумного пакування більшості різновидів харчових продуктів, а також предметів домашнього побуту. Проте є певні рекомендації, які треба дотримуватися, щоб максимально розширити можливості вашого вакуумного пакувальника: Овочі не мають бути запечатані у вакуумі у свіжому вигляді. Найкраще їх бланшувати (містити в киплячу воду, поки вони не стануть гарячими, але ще хрусткими), а потім занурити в крижану воду, щоб зупинити процес приготування. Це дасть змогу овочам зберегти свій колір і твердість. Потім ви можете продовжити вакуумну герметизацію. Ви також можете заморозити свіжі овочі, а потім продовжити процес вакуумної герметизації. Якщо цього не зробити, вони будуть випускати газ після вакуумної герметизації, що заважатиме вакуумному ущільненню пакета. Будь-яка їжа, наприклад, м'ясо або риба, яка дуже волога, найкраще запечатувати у вакуумі після її заморожування. Надлишок вологи в їжі заважатиме фазі герметизації. Аналогічно, делікатніші продукти, як-от хліб або фрукти, які можуть бути стиснуті під тиском вакуумної герметизації, також мають бути спочатку заморожені, щоб допомогти продукту зберегти свою форму.


 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 75 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner